Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

2022 Dünya Kupası son 16 turu özel yayın: Hırvatistan, Japonya’yı penaltılarla geçti – Brezilya, Güney Kore karşısında şov yaptı

Medyascope Spor’dan Doğa Üründül, Kubilayhan Kavrazlı, Yahya Kemal Doğan ile Bundesliga 101’den Gencer Konur ve Öner Tavtay, 2022 FIFA Dünya Kupası son 16 turundaki 3. gün maçlarını, Hırvatistan’ın Japonya’yı normal süresi 1-1 biten maçta penaltılarla geçmesini, Hırvatistan’ın kalecisi Dominik Livakovic’in takımına çeyrek final kapısı açan penaltı performansını, Brezilya’nın ilk 30 dakikada 3-0’ı bulduğu Güney Kore maçını rahat kazanmasını ve bugün oynanacak Fas-İspanya ile Portekiz-İsviçre müsabakalarını konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.