Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

2022 Dünya Kupası çeyrek finaller özel yayın: Messi ve Modric yarı finalde! | Neymarlı Brezilya turnuvaya veda etti

Medyascope Spor’dan Doğa Üründül, Kubilayhan Kavrazlı, Yahya Kemal Doğan ve Gencer Konur, 2022 FIFA Dünya Kupası’nda çeyrek finallerin ilk gününde oynanan maçları, Lionel Messi’nin Arjantin’inin Hollanda karşısında 2-0 öne geçtiği maçta 2-2’lik eşitliğe engel olamamasını, Tangocular’ın penaltılarda kalecisi Emiliano Martinez ile üst tura uzanışını, Portakallar’da oyuna son dakikalarda alınan Wout Weghorst’un attığı 2 golü, Hırvatistan’ın orta sahasının Brezilya’ya kurduğu üstünlüğü, uzatmalarda Neymar ile öne geçen Sambacılar’ın skoru koruyamamasını ve Livakovic’in penaltı performansını konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler