Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Selim Kuneralp ve Senem Görür ile Kordiplomatik (39): Prof. Dr. Serhat Güvenç ile 2023 yılında Rusya-Ukrayna savaşında neler olabilir?

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları devam ediyor. Rusya birkaç aydır Ukrayna’nın elektrik ve ısınma sistemlerini vuruyor. Bu, ülke genelinde milyonlarca insanın elektriksiz kalmasına yol açtı. Öte yandan Rusya cephesinden savaşta nadir görülen bir açıklama geldi. Moskova, Ukrayna’nın düzenlediği saldırılarda 63 askerin hayatını kaybettiğini açıkladı.

2023 yılında Ukrayna’da barış mümkün mü? Rusya’nın, Ukrayna’nın ve Batı’nın 2023 hesapları ne? Barışın tesisi kime ve neye bağlı? Ukrayna’da olası barış nelerin başlangıcı olabilir?

Kordiplomatik’te Prof. Dr. Serhat Güvenç, emekli Büyükelçi Selim Kuneralp ve Senem Görür değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.