Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan’dan Suriye açıklaması: “Gelişmelere göre liderler olarak bir araya geleceğiz”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP genişletilmiş il başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile önümüzdeki süreçte bir araya gelebileceklerini belirten Erdoğan, “Gelişmelere göre liderler olarak bir araya geleceğiz” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir kez daha isim vermeden Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşebileceğinin sinyalini verdi. Partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Putin’le bir görüşmem oldu bu sabah. Rusya Ukrayna savaşını ele aldık. Bunun yanında bölgede neler yapabileceğimizi konuştuk. Rusya-Türkiye-Suriye olarak istihbarat, savunma bakanlarımızın Moskova’da bir araya gelişleriyle bir süreç başladı. Ardından inşallah dışişleri bakanlarımızı yine üçlü olarak bir araya getireceğiz. Daha sonra da gelişmelere göre liderler olarak bir araya geleceğiz.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.