Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’na açılan kapatma davasının duruşması, hâkim mazereti sebebiyle 8 Şubat’a ertelendi

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Derneği’ne “kanuna ve ahlaka aykırı faaliyet yürütme” iddiasıyla açılan kapatma davasının üçüncü duruşması, hâkim mazereti sebebiyle 8 Şubat 2023’e ertelendi.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Derneği’nin feshi için açılan davanın üçüncü duruşması 11 Ocak 2023’te Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde yapılacaktı. Platform, sosyal medya hesabından duruşmanın ertelendiğini duyurdu.

Hâkim mazereti sebebiyle ertelendi

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu twitter hesabından yapılan açıklamada, “Derneğimize açılan hukuksuz kapatma davasının bu hafta görülecek olan 3. duruşması hâkim mazereti sebebiyle 8 Şubat’a ertelenmiştir” denildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.