Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Joao Felix, Premier Lig yolcusu: Portekizli yıldız futbolcu, Chelsea’ye kiralandı

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Atletico Madrid forması giyen Portekizli yıldız Joao Felix’i sezonun geri kalanında kiralık olarak kadrosuna kattı.

Joao Felix Chelsea’de

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Benoit Badiashile, Andrey Santos ve David Datro Fofana gibi potansiyel yıldız adaylarını transfer eden Maviler, son olarak Joao Felix’i de renklerine bağladı. Chelsea, İspanya’nın Atletico Madrid takımında forma giyen Portekizli milli futbolcuyu sezonun geri kalanı için kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı. 

2019 yazında Portekiz’in Benfica takımdan 126 milyon euroluk rekor bir bonservis ücreti karşılığında Atletico Madrid’e transfer olan fakat İspanya’da beklentileri karşılayamayan 23 yaşındaki yıldız, Londra kulübüne transferinin ardından “Chelsea dünyanın en büyük takımlarından biri ve takımın hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmayı umuyorum. Burada olduğum için çok mutluyum ve Stamford Bridge Stadı’nda oynayacağım için çok heyecanlıyım” diye konuştu.

Graham Potter’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Chelsea, 18 haftası tamamlanan Premier Lig’de, lider Arsenal’in 19 puan gerisinde 10. sırada yer alıyor. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.