Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“The Last Dance”: Cristiano Ronaldo’nun Al Nassr’ı, Lionel Messi’nin Paris Saint-Germain’i karşısında 

Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo rekabetinde, bugün (19 Ocak) yeni bir perde aralanacak. Messi’nin Paris Saint-Germain’i (PSG), Cristiano Ronaldo’nun yeni kulübü Al Nassr ve rakipleri Al Hilal’in oyuncularından oluşan bir karmayla karşılaşacak.  

Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo belki de son kez karşı karşıya

Futbol tarihinin en büyük rekabetlerinin birinde bugün (19 Ocak) yeni bir perde aralanacak. 15 yılı aşkın süredir yeşil sahaları domine eden Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo ikilisi belki de kariyerlerinde son kez karşı karşıya gelecek. Messi’nin Paris Saint-Germain’i (PSG), Cristiano Ronaldo’nun yeni kulübü Al Nassr ve rakipleri Al Hilal’in oyuncularından oluşan bir karmayla kozlarını paylaşacak. Bu özel maç, Messi ve Ronaldo’nun Şampiyonlar Ligi’nde Juventus’un Barcelona’yı 3-0 yendiği 2020 yılının Aralık ayından bu yana bir ilk olacak. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki Kral Fahd Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı müsabaka TSİ. 20.00’de başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS 4’te naklen yayınlanacak. 

https://twitter.com/Turki_alalshikh/status/1614709963925950464?s=20&t=NCar049P6bzlvjRfpdZBHg

Yıldızlar karması PSG, özel maçta karşısında güçlü bir rakip bulacak. Cristiano Ronaldo’nun sırtlayacağı takımda, Al Nassr’dan David Ospina, Anderson Talisca, Luiz Gustavo, Al Hilal’den de Odion Ighalo, Moussa Marega ve Carlos Eduardo gibi yıldız isimler forma giyecek.

PSG, geleneksel Kış Turu kapsamında Katar’ın başkenti Doha ile Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da kamp yapacak. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu, bu tur boyunca Khalifa Stadyumu’nda antrenman yapacak.

https://twitter.com/PSG_inside/status/1615395126364209160?s=20&t=Yge8DasndAQpkd12xmtz5A


Messi-Ronaldo düellosu için 50 milyon liralık bilet

Organizatörler, Messi ile Ronaldo’nun belki de son kez aynı sahada yer alacakları maç için “Hayallerin ötesinde” adıyla bir bileti açık artırmaya çıkardı. Söz konusu biletin sahibi, maçı kazanan takımın seremonisine katılacak, soyunma odalarına girecek ve iki dünya yıldızıyla tanışma fırsatı yakalayacak. Çoğu futbolseverin hayallerini süsleyen bilet için şu ana kadar en yüksek teklifi, 10 milyon riyal ile (50,5 milyon TL) Suudi bir iş insanının verdiği öğrenildi.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.