Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

OHAL kararı Resmi Gazete’de yayımlandı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın depremin yaşandığı 10 il için açıkladığı OHAL kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen 10 ilde bugün saat 01.00’den itibaren üç ay süreyle olağanüstü hal ilan edilmesine ilişkin kararın bugün TBMM’ye sunulması bekleniyor.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün (7 Şubat) depreme ilişkin basın toplantısı düzenleyerek depremin yaşandığı 10 ilin “afet bölgesi” ilan edildiğini ve 10 il için üç ay sürecek OHAL kararını açıklamıştı. Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa’da bugün saat 01.00’den itibaren üç ay süreyle OHAL ilan edildi. OHAL kararının bugün TBMM Genel Kurulu’na sunulması bekleniyor.

Erdoğan, depremin yaşandığı 10 ilde olağanüstü hal ilan edildiğini açıkladı

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.