Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu seçim kampanyasını başlattı: “Sana söz yine baharlar gelecek, Bay Kemal sözünden dönmeyecek”

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim kampanyasını resmen başlattı. Twitter’dan iki tane video paylaşan Kılıçdaroğlu, “Sana söz, yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek” diye yazdı.

Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adaylığı kampanyasını resmen başlattı. Kampanya videosunda Kılıçdaroğlu’nun, Millet İttifakı’nın beş lideri, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’la el ele olan görüntüsüne de yer verildi.

Twitter hesabından paylaşılan videoda, bir anne çocuğuna kahvaltı hazırlarken “Sana söz, yine baharlar gelecek. Sana söz, umut bitmeyecek” şarkısını söylüyor.

Ardından Kemal Kılıçdaroğlu konuşuyor ve “Sana söz, birbirini incitmeyen, farklı olanı seven, sayan; uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye. Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye. Bilime, sanata, geleceğe inanan, ayakları yere sağlam basan, uzmanlığa saygı duyan bir Türkiye. Seyirci kalmayan, korkusundan susmayan, sözü dinlenen, kıymeti bilinen, en güzel şarkılarını bağıra çağıra söyleyebilen, neşesi çocuklarının gözünden okunan bir Türkiye için geliyoruz” diyor.

Kılıçdaroğlu videoda, “Sana söz, yine baharlar gelecek” diyerek bir çocuğa çiçek uzatıyor.

Video, Kılıçdaroğlu’nun “Sana söz, yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek” sözleriyle bitiyor.

Liderlerden mesaj: “Sana söz”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı videoyu alıntılayarak “Sana söz, umut bitmeyecek” diye yazdı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “14 Mayıs’ta iklim değişecek! Sana söz” dedi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da videoyu alıntılayarak, “7’den 70’e, doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye kazanacak sana söz” diye yazdı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Sana söz demokrasi gelecek, adalet gelecek, hürriyet gelecek. Sana söz yine baharlar gelecek” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise “Sana söz yine baharlar gelecek” diye yazdı.

Kılıçdaroğlu’ndan bir video daha: “Bay Kemal sözünden dönmeyecek”

Kılıçdaroğlu ikinci bir videoyu daha paylaştı. “Bay Kemal sözünden dönmeyecek” notunu düşen Kılıçdaroğlu şöyle seslendi:

“Yıkıldın, bunaldın, her defasında ‘Bu son olsun’ istiyorsun. Al benden de o kadar. O zaman sana şunu söyleyebilirim: Sana söz, bu güzel ülkenin insanları yeniden hayal kırabilsinler diye geliyoruz. Sadece bu boş çantayı doldurmak için değil, evladının gözüne dolu dolu, umutla bakabilmen için geliyoruz. Uzakta unutulmuş kardeşim, gel yan yana yürüyelim, sana söz, gerçekten yaşamaya başla diye geliyoruz. Dünyanın bir ucundan ‘Anne ben dönmem’ diyen evlat, sana söz, içinde öyle bir umutla döneceksin ki geliyoruz. Ben Kemal, sana söz veriyorum. Kaybettiğin her yıl, her an, her kuruş, her gülüş sana fazlasıyla dönsün istiyoruz. Sana söz, yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.