Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hakkı Özdal ve Bahadır Özgür ile İki Satır (113): Seccade “kutsal”, ekmek pahalı

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccadenin üzerine basarken çekilen fotoğrafı konuşulmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu, dün (1 Nisan) Saadet Partisi’nin düzenlediği iftarda söz konusu fotoğraf hakkında açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, samimi olarak üzgün olduğunu belirtip “Şimdi o kare üzerinden operasyon yapıyorlar. Açıkça söyleyeyim, ben onların operasyonunu umursamam. Ben samimi olarak üzgünüm. Hiçbir kutsala asla saygısızlık etmem. Bu benim varoluşuma aykırı. Böyle iftiralardan siz samimi Müslümanlara sığınırım” dedi.

Bugün ise AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul-Bağcılar’da toplu açılış törenine katıldı ve konuşmasının sonunda kendisine hediye edilen seccadeyi göstererek, “Bu seccade ayakkabılarla basmak için değil. İnşallah 15 Mayıs’ta şükür namazını bu seccadede kılabiliriz” dedi.

Bahadır Özgür ve Hakkı Özdal, İki Satır’da yorumluyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.