Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

The Crown’un son sezonuna doğru | Prens William ve Kate Middleton’a ilk bakış

İngiltere kraliyet ailesini konu alan Netflix dizisi “The Crown”ın altıncı sezonunun ilk fotoğrafları yayınlandı. Dizinin bu sezonunda Galler Prensesi Diana’nın ölümünün ardından yaşanacak gelişmelere ve Cambridge Dükü Prens William ile müstakbel Galler Prensesi Kate Middleton’un tanışma öyküsüne odaklanılacak. Yeni sezondan gelen ilk fotoğraflar da genç William ve genç Kate’den.

“The Crown” dizisinin altıncı sezonunun çekimleri İskoçya’nın St. Andrews şehrinde devam ediyor. Üniversitedeki Prens William’ı Ed McVey, Kate Middleton’u ise Meg Bellamy canlandırıyor. İşte setten gelen ve Netflix’in paylaştığı ilk görüntüler.

Altıncı ve dizinin son sezonunundan gelen bu karelerde William ve Kate’in ele ele tutuştuğu görülüyor. Çiftin dizinin final sezonunda önemli bir yer tutması bekleniyor. Şu an Galler Prensi ve Galler Prensesi olan William ve Kate, 2001’de St. Andrews Üniversitesi’nde tanıştı ve 2011’de hayatlarını birleştirdi.

Senem Görür yazdı: Doğrusunu bildiğimiz yalanlar – Netflix’ten Kral Charles güzellemesi

“The Crown” dizisi milyonlar tarafından beğenilerek takip edilse de, sert eleştirilere de uğramaya devam ediyor. Dizi günümüze yaklaştıkça, eleştirinin dozu da yükseliyor. Oscar ödüllü İngiliz aktris Judi Dench, senaryonun kurmaca ve gerçek arasındaki farkı görmezden gelmeye başladığını ve bunun İngiltere dışındaki izleyiciler için “gerçeğin kendisiymiş” gibi algılanabileceğini söyledi. Netflix de beşinci sezondan itibaren dizinin başına, “Gerçek olaylardan esinlenen kurmaca drama” ibaresini ekledi.

Dizinin altıncı ve son sezonunun, kasım ayında gösterime girmesi bekleniyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.