Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI | Kılıçdaroğlu Denizli’de, Akşener Edirne ve İstanbul’da, İmamoğlu Çorlu’da

  • AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’da valilik yanında, Ordu’da Altınordu Cumhuriyet Meydanı’nda ve Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek mitinglere katılacak.
  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde ve Denizli’de halka hitap edecek. Kılıçdaroğlu’na Niğde’de Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Denizli’de ise İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş eşlik edecek. Göksel Göksu ve Ali Macit, Kılıçdaroğlu’nun Denizli mitingini izleyecek.
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne’de düzenlenecek mitingde konuşacak, İstanbul-Şişli’de 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılacak. Mehmet Ali Yıldırım, Akşener’in Edirne mitingini takip edecek.
  • Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın ve Muğla’da açık hava toplantılarına katılacak.
  • İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul-Sultanbeyli’de ve Tekirdağ-Çorlu’da miting düzenledi. Mehmet Ali Yıldırım, gün boyu İmamoğlu’nu izleyecek.

Gün içindeki gelişmeleri Buket Topaktaş, Cenk Narin, Gamze Elvan, Nurcan Çalışkan, İrem Yavuz ve Senem Büyüktanır aktaracak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.