Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Muharrem İnce soruşturmasında bir şüpheli tutuklandı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yönelik sosyal medyadaki iddialar üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 14 şüpheliden biri tutuklandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yönelik sosyal medya paylaşımlarına ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından dün (16 Mayıs) Ankara Adliyesi’ne sevk edildi.

Soruşturma savcısına ifade veren şüphelilerden biri serbest bırakılırken 13’ü tutuklama talebiyle sulh ceza hâkimliğine sevk edildi.

Gece saatlerine kadar sorgusu süren şüphelilerden Ozan Özgür D. tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma kapsamında 17 şüpheli hakkında gözaltı kararı vermişti.

Şüphelilerden bazılarının yurtdışında olduğu belirlenmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.