Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Seçim ’24 ABD (3): ”Ron DeSantis neden başarılı olamadı?”

2022 ara seçimlerindeki başarısıyla Cumhuriyetçi seçmende ilgi toplayan Florida Valisi Ron DeSantis’in seçim kampanyası kötü ilerliyor.

Şubattaki anketlerde eski Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump ile başa baş gözüken DeSantis, şu anda Trump’ın 40 puan gerisinde gözüküyor.

Donald Trump, salı günü seçim sonuçlarını değiştirmeye teşebbüs etmesi ile ilgili bir soruşturmanın kapsamında olduğunu belirten bir mektup aldığını açıkladı. Trump’a bir dava daha açılıp açılmayacağı ise merak konusu.

Bundan böyle iki haftada bir, her cuma Murat Türsan ve Ali Deniz Çakır sizleri ABD Seçimleri’ne hazırlayacak. 2024 Kasım’a belki daha çok var ama Murat ve Ali Deniz sizi en son, en yeni bilgilerle güncel tutacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.