Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Barış Terkoğlu’ndan Barış Pehlivan’a moral: “Umutlu ol, sen hep cezaevinden güçlenerek çıktın”

Türkiye’de iyi gazetecilik yapmanın bedeli nedir? Barış Pehlivan aslında neden tutuklandı? Barış Terkoğlu’nun Barış Pehlivan’a moral vermek için söylediği sözler nelerdi? Yarın (15 Ağustos) tekrar cezaevine girecek olan Barış Pehlivan’ın kalem arkadaşı Barış Terkoğlu, İpek Yezdani’nin sorularını yanıtladı.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, yarın (15 Ağustos) daha önce 3 yıl 9 ay ceza aldığı ve 6 ay hapiste kaldıktan sonra tahliye edildiği dava nedeniyle yeniden cezaevine girecek. Pehlivan’ın kalem arkadaşı Barış Terkoğlu, umutlu olduğunu vurgulayarak “Verdiğimiz mücadelenin boşuna olduğuna inanmıyorum” dedi ve ekledi:

“Ona umutlu olmasını ve hapisten hep güçlenerek çıktığını söyledim. 12 yıl önce, bizi cezaevine girmeden önce kimse tanımıyordu. ‘Daha güçlü, daha ileride, daha büyük çıkacaksın’ dedim.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.