Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hastalığının ardından ertelenmişti: Madonna’nın dünya turnesinin yeni tarihleri belli oldu

Pop müziğinin kraliçesi Madonna 65 yaşında. Haziran ayında ciddi bir bakteriyel enfeksiyon geçirerek yoğun bakıma kaldırıldığı için ertelediği dünya turnesinin yeni tarihlerini açıkladı. Madonna’nın dünya genelinde tanınmasını sağlayan şarkısı Holiday’in piyasaya sürülmesinin 40. yılı için tasarladığı konserler dizisi “Kutlama Turnesi (Celebration Tour)”, 14 Ekim’de Londra’da başlayacak.

Geçirdiği ciddi enflasyon nedeniyle hastaneye yatırılan ve New York’taki bir hastanede yoğun bakıma kaldırılan 64 yaşındaki popun kraliçesinin 15 Temmuz’da Kanada’nın Vancouver kentinden başlaması planlanan dünya turnesi ertelenmişti.

Amerikalı şarkıcının yaptığı yeni duyuruya göre dünya turnesi 14 Ekim’de Londra’da başlayacak. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki (ABD) tura dair tarihler ise 2024’e ertelenirken, kimi konserler ise iptal edildi. Kutlama Turnesi, Madonna’nın 2019 ve 2020’de düzenlediği Madame X turunun arkasından düzenlenen ilk büyük konser dizisi olacak.

Ne olmuştu?

29 Haziran’da hastaneden taburcu olan Madonna, daha sonra Instagram’dan paylaştığı mesajında, çocuklarının varlığının her şeyi değiştirdiğini vurgulayarak şunları söylemişti:

“Anne olarak kendinizi çocuklarınızın ihtiyaçlarına kaptırıp, hep siz veriyormuşsunuz gibi hissedebiliyorsunuz… Ama işler kötüleştiğinde, onlar gerçekten benim yanımda oldular.”

Öte yandan Madonna, hayatta olduğu için de çok şanslı hissettiğini söylemişti.

Turne kapsamında uzun süre sonra stadyumlarda konser verecek ve Into the Groove, Like a Player, Vogue, Hung Up, Like a Virgin ve Material gibi dünyaca ünlü şarkılarını seslendirmeyi planlayan Madonna’nın turnesinin biletleri kısa sürede tükenmişti.

Kaynak: BBC

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.