Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde il içi atamalar açıklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde il içi atamalar kapsamında 19 il emniyet müdür yardımcısı, 11 ilçe emniyet müdürü, 20 şube müdürünün yeni görev yerleri açıklandı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü içerisindeki il içi atamalar İstanbul Valiliği’nin onayı sonrasında açıklandı. Atamalar kapsamında 19 il emniyet müdür yardımcısı, 11 ilçe emniyet müdürü, 20 şube müdürünün görev yeri belli oldu.

İki yıldır Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yapan ve “TikTok” ile “Sanal Para” operasyonlarını düzenleyen İkinci Sınıf Emniyet Müdürü Serkan Kılınç, Personel Şube Müdürlüğü’nden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu.

Kılınç, bunun yanı sıra Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Hukuk İşleri ve Soruşturma Şube Müdürlüğü’nden de sorumlu olacak.

Birçok protestoda eylemcilere yönelik tavrıyla gündeme gelen Güvenlik Şube Müdürü Hanifi Zengin de Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı.

Bir dönem İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü yapan Selami Altınok’un Özel Kalem Müdürü olarak görev alan Üçüncü Sınıf Emniyet Müdürü Dolunay Kaya, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı.

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Alparslan Kırbaş getirildi. Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcılığı yapan Alper Erdem ise Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürü olarak atandı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Özel Güvenlik Şube Müdürü görevlerini yapan Hakan Erişmiş ise Sabiha Gökçen Havalimanı Şube Müdürü olarak atandı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.