Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Seçim ’24 ABD (5): Trump’a mafya yasası, RFK’in kasları

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın bir kez daha başı belada. Trump bu sefer Georgia eyaletinde seçimde hile yapmaya çalışmaktan yargılanacak. Öte yandan Demokrat Parti’de Joe Biden’ın rakibi olan eski ABD Başkanı John F. Kennedy’nin yeğeni Robert F. Kennedy Jr.’ın politikalarını ve kaslarını sizler için inceledik. Anketlerde Biden’ın oldukça gerisinde gözükse de gündemde kalmayı başaran RFK Jr.’ı bakalım önümüzdeki süreçte neler bekliyor?

Her iki haftada bir, cuma günleri Murat Türsan ve Ali Deniz Çakır sizleri Amerikan seçimlerine hazırlıyor. 2024 Kasım’ına belki daha çok var ama Murat ve Ali Deniz sizi en son, en yeni bilgilerle güncel tutuyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.