Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Elon Musk’tan TEKNOFEST paylaşımı: “Gelecek yıl bizzat katılmayı dört gözle bekliyorum”

Tesla ve SpaceX’in CEO’su ve X’in sahibi Elon Musk, X hesabından TEKNOFEST’te yarışan bütün takımları tebrik etti ve gelecek yıl bizzat katılmayı sabırsızlıkla beklediğini yazdı.

Tesla ve SpaceX’in CEO’su ve X’in sahibi Elon Musk, hesabından yaptığı paylaşımda TEKNOFEST’te yarışan bütün takımları tebrik etti ve “Gelecek yıl bizzat katılmayı ve Türkiye’deki diğer yatırım fırsatlarını ele almayı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Musk, aynı zamanda kendisini TEKNOFEST’e davet eden AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

ABD’de görüşmüşlerdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu için gittiği Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD), Tesla ve SpaceX’in CEO’su ve X’in sahibi Elon Musk ile görüşmüş, 45 dakika süren görüşmede Erdoğan’ın Musk’tan bir ricası da olmuştu.

Erdoğan, Musk’ı 27 Eylül-1 Ekim’de İzmir-Çiğli Havalimanı’nda düzenlenecek Teknofest’e davet etmişti.

TOGG’la birlikte Tesla’nın da Türkiye pazarına girdiğini hatırlatan Erdoğan, Musk’tan Tesla’nın 7. fabrikasını Türkiye’de kurmasını istemişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.