Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şahinler çetesine operasyon: Örgüt lideri Mehmet Şahin’in de aralarında bulunduğu 41 kişi gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şahinler çetesi olarak bilinen suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendiğini açıkladı. Operasyonda, örgüt lideri Mehmet Şahin dahil 41 kişi gözaltına alındı.

Suç örgütlerine yönelik operasyonlar artıyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli yedi ilde eş zamanlı operasyon düzenlendiğini, Şahinler çetesi olarak bilinen suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonda çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Şahinler olarak bilinen, liderliğini Mehmet Şahin’in yaptığı organize suç örgütü üyelerine yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyon, İstanbul, İzmir, Muğla, Ankara, Ordu, Bartın ve Samsun’da 54 adrese yönelik eş zamanlı düzenlendi. Operasyonda 41 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetin operasyonunda 16 ruhsatsız tabanca, 660 fişek, iki av tüfeği, üç çelik yelek ile muhtelif miktarda uyuşturucu ve nakit para bulundu.

Mehmet Şahin, suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle tutuklanan, sekiz yıl cezaevinde kalan ve temmuz ayında tahliye edilen Sedat Şahin’in yeğeni. Sedat Şahin, cezaevinden tahliye olduktan sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile 22 Temmuz’da görüştü.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.