Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Söz Sizde | Asgari ücret ne kadar olmalı?

Yılın sonuna gelirken, 2024 yılı için belirlenecek asgari ücret merak ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yıl ortasında tekrar artış yapılmayacağını söylerken, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in asgari ücrette beklenen enflasyonun dikkate alınacağı sözleri de kafaları karıştırdı. 14 bin ila 17 bin TL arasında değişen ihtimallerle Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını aralık ayının ilk haftasında yapacak.

Biz de size sormak istiyoruz: Asgari ücret ne kadar olmalı?

Aşağıdaki forma olması gerektiğini düşündüğü rakamı yazın, neden böyle düşündüğünüzü de belirtin, görüşünüzü yayınlayalım.

Tek yapmanız gereken, formu doldurup Gönder butonuna tıklamak!

Diğer Söz Sizde içeriklerimize bu linkten ulaşabilirsiniz. Sizinle daha fazla konuşmak ve düşüncelerinizi duymak istiyoruz. Bize yazın, haberleştirip yayınlayalım!

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.