Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Partili vekil Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, partisinden istifa etti

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, partisinden istifa etti. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Yanıkömeroğlu, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin çıkarlarına öncelik vererek çalışmalarıma devam edeceğim” dedi.

Sosyal medya hesabı X’ten istifa ettiğini duyuran Yanıkömeroğlu, “Kurucular kurulu üyesi olduğum İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım” dedi.

Partinin kuruluş amaç ve ilkelerinden uzun süredir uzaklaşıldığını söyleyen Yanıkömeroğlu, “Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim” diye devam etti.

Çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Yanıkömeroğlu’nun açıklaması şöyle:

“Kurucular kurulu üyesi olduğum İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim . Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin çıkarlarına öncelik vererek çalışmalarıma devam edeceğim.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.