Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Adli tıp raporu belli oldu | Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu asli, motokurye Yunus Emre Göçer tali kusurlu

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud’un karıştığı kazaya ilişkin adli tıp raporunda Mahmud’un asli, hayatını kaybeden motokurye Yunus Emre Göçer’in ise tali kusurlu olduğu tespit edildi.

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud‘un karıştığı kazaya ilişkin Adli Tıp Kurumu’nun raporu belli oldu.

İHA’nın haberine göre, kazadan sonra yurtdışına çıktığı öğrenilen Mahmud’un “asli derecede“, motokurye Yunus Emre Göçer‘in “tali derecede” kusurlu olduğu belirtildi.

Ne oldu?

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud, Somali Konsolosluğu’na ait araçla motokurye Yunus Emre Göçer’e (38) çarpmış, ağır yaralanan Göçer kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kazanın ardından Mohamud polis merkezinde ifadesi alınarak serbest bırakılmış, daha sonra yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmıştı.

Göçer’in hayatını kaybetmesi üzerine şüpheli hakkında ‘taksirle ölüme neden olma’ suçundan yakalama kararı çıkarılmış ancak şüphelinin 2 Aralık’ta Türkiye’den ayrıldığı tespit edilmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.