“Nankörlük”, “Boğaz’ın İmparatoru”: Yunanistan gazeteleri Fatih Terim için ne dedi?

Fatih Terim’in Panathinaikos’un teknik direktörü olması hem Türkiye’de hem komşu Yunanistan’da manşetlerin bir numaralı maddesi oldu. Gazeteler Fatih Terim’in gelişi hakkında ne yazdı? Sizler için derledik.

Live Sport – Yunanistan

“NANKÖRLÜK” manşetiyle çıkan Live Sport, en sert yorumu yapan gazetelerin başında geldi.

Bu manşeti atmalarının ardındaysa, Fatih Terim’in yerine geldiği Ivan Jovanović var. Gazete, Panathinaikos’un teknik direktör değiştirmesinin gerekmediğini ve ligdeki konumun kötü olmadığını belirtiyor.

Panathinaikos ligde ikinci sırada, lider PAOK’un bir puan gerisinde. Atina ekibi ayrıca şu ana kadar ligin en golcü takımı.

Fos – Yunanistan

“BOĞAZ’DAN GELEN”

Gazete ayrıca, Olimpiakos teknik direktörü Carlos Carvalhal ve Terim’in yeniden karşı karşıya geldiğini hatırlatıyor.

Portekizli, 2011-12 sezonunda Beşiktaş’ın teknik direktörlüğünü yapmıştı.

Sport Day – Yunanistan

“HALKIN ÖFKESİ”

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.

Gazete Terim’in sezon sonuna kadar yarım milyon euro alacağını belirtti.

Ayrıca Terim ve Panathinaikos’un basketbol takımın başantrenörü Ergin Ataman ile pozlarına da yer verdiler.

Kathimerini – Yunanistan

“BOĞAZ’IN İMPARATORU, YONCALARIN BAŞINDA”

Match News – Yunanistan

“PANATHINAIKOS’TA YENİ BİR SAYFA”

Editör: Mehmet Ali Yıldırım