Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ali Yerlikaya: “FETÖ bağlantısı olduğu tespit edilen 445 emniyet mensubu açığa alındı”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 emniyet mensubunun açığa alındığını duyurdu.

Bu görselin Alt özniteliği boş. Dosya adı: Emniet-feto.jpg

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X hesabından yaptığı açıklamada, açığa alınanlar hakkında idari soruşturma açıldığını söyledi.

Yerlikaya, “Terör örgütleri ve işbirlikçileriyle mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Yerlikaya’nın açıklaması şöyle:

“Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığımızın dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında; FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı. Bu şahıslar hakkında idari soruşturma açıldı. Terör örgütleri ve işbirlikçileriyle mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdürmeye devam edeceğiz.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.