Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer Belediyesi’ne ait tanesi 1,6 milyon lira olan panoları kullanılamaz hale getirdi

Bursa’nın Nilüfer Belediyesi’ne ait 16 adet duyuru panosu, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından sökülerek kullanılamaz hale getirildi. Olayın ardından açıklama yapan CHP Bursa İl Örgütü, panoların tanesinin 1,6 milyon lira olduğunu söyledi.

Nilüfer Belediyesi’ne ait olup ilçenin çeşitli noktalarında yer alan ve tanesinin 1,6 milyon lira değerinde olduğunu belirtilen 16 adet pano, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından söküldü. Bursa Muhalif’in haberine göre, panoların kullanılamaz hale getirilmesine tepki gösteren CHP Bursa İl Örgütü, kamuyu zarara uğratanların bu zararı karşılaması için mücadele edeceğini duyurdu.

Yaşanan olayla ilgili CHP Bursa İl Örgütü tarafından açıklama yapıldı:

“Dün gece tüm ülke tek yürek olduk. Bayrağımız, Atamız ve Marşımız için sokaklara döküldük. Suudi Arabistanlı yetkililere tokat gibi cevap verdik.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve ekipleri tüm bu değerlerden uzak bir şekilde gece yarısı Nilüfer Belediyesi’nin kenti bilgilendiren panolarını bu duruma getirdi. Tanesi 1 buçuk milyon lira olan panoların 16 tanesi kullanılamaz duruma geldi.

Takdiri siz değerli hemşehrilerimize bırakıyor, kamu zararının panoları bu hale getirenlerden karşılanması için mücadelemizin başladığını belirtmek istiyoruz.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.