Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de çift maç haftası başlıyor: Fenerbahçe Beko, ASVEL deplasmanında | Anadolu Efes, Kaunas’ta galibiyet peşinde

Turkish Airlines EuroLeague 2023/2024 sezonunda 24 ve 25. hafta karşılaşmalarının oynanacağı çift maç haftası başlıyor. Temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko bu akşam saat 22.00’de LDLC ASVEL Villeurbanne deplasmanında konuk olacak. Anadolu Efes ise yarın akşam saat 21.00’de Zalgiris Kaunas deplasmanında parkeye çıkacak.

LDLC ASVEL Villeurbanne – Fenerbahçe Beko: 22.00 / S Sport

Turkish Airlines EuroLeague’in 24. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko bu akşam saat 22.00’de Fransız ekibi LDLC ASVEL Villeurbanne’a konuk olacak. Geride kalan 23 karşılaşmada elde ettiği 14-9’luk derecesiyle beşinci sırada yer alan sarı-lacivertliler, 5-18’lik derece ile son sırada yer alan LDLC ASVEL Villeurbanne karşısında yeni bir galibiyet serisine başlamak istiyor. 

Fenerbahçe Beko’da sakatlıkları bulunan Dyshawn Pierre, Hamza Mestoğlu ve Metecan Birsen forma giyemeyecek. Sakatlıklarını atlatan ve takımla birlikte seyahat eden Nigel Hayes-Davis, Tarık Biberovic ve Nate Sestina’nın durumları ise maç saatinde belli olacak. LDLC ASVEL Villeurbanne’da ise 15. haftadan bu yana sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Nando De Colo’nun durumu belirsiz.

İki ekip arasında Turkish Airlines EuroLeague’de oynanan 13 karşılaşmada temsilcimiz Fenerbahçe Beko’nun rakibine karşı 10-3’lük üstünlüğü bulunuyor. Sezonun ilk yarısının dördüncü haftasında İstanbul’da oynanan karşılaşmada ise sarı-lacivertliler 101-86’lık skorla galip gelen taraf olmuştu.

Karşılaşmanın özeti:

Fenerbahçe Beko koçu Jasikevicius’ın maç önü görüşleri:

Eski ASVEL’li Amine Noua’nın maç önü açıklamaları:

Fenerbahçe Beko, LDLC ASVEL Villeurbanne karşılaşmasının ardından çift maç haftasının ikinci ayağı olan 25. hafta mücadelesinde 2 Şubat Cuma günü saat 22.30’da AS Monaco deplasmanına konuk olacak. 

Zalgiris Kaunas – Anadolu Efes: 31 Ocak Çarşamba 21.00 / S Sport

Turkish Airlines EuroLeague 24. haftasında parkeye çıkacak diğer temsilcimiz Anadolu Efes ise yarın akşam saat 21.00’de Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas’a konuk olacak. Geride kalan 23 haftada 9-14’lük derecesiyle 14. sırada yer alan lacivert-beyazlılar, 8-15’lik derece ile 16. sırada yer alan Zalgiris Kaunas karşısında çıkışa geçmek istiyor.

Anadolu Efes’te sakatlığı bulunan Erkan Yılmaz karşılaşmada forma giyemecek. Sakatlıkları bulunan Justus Hollatz ve Mike Daum’ın ise durumları belirsiz. Zalgiris Kaunas’ta ise herhangi bir eksik bulunmuyor.

İki takım arasında Turkish Airlines EuroLeague’de oynanan 23 karşılaşmada Anadolu Efes’in 13-10’luk üstünlüğü bulunuyor. Sezonun ilk yarısının yedinci haftasında İstanbul’da oynanan karşılaşmada ise temsilcimiz 86-82’lik skorla galip gelen taraf olmuştu.

Karşılaşmanın özeti:

Anadolu Efes, Zalgiris Kaunas karşılaşmasının ardından çift maç haftasının ikinci ayağı olan 25. hafta mücadelesinde 2 Şubat Cuma günü saat 20.30’da EA7 Emporio Armani Milan’ı konuk edecek.

Turkish Airlines EuroLeague’de bugünün programı:

Yazan: Yahya Kemal Doğan
Editör: Mehmet Ali Yıldırım

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.