Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Putin ile röportaj yapan Tucker Carlson: “Liderlik bazen insanları öldürmeyi gerektirir”

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) aşırı sağcı spiker Tucker Carlson, katıldığı bir panelde kendisine Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı röportaj hakkında sorulan soruları yanıtladı. Carlson Rusya’daki insan hakları ihlalleri ve suikastler hakkında “Liderlik bazen insanları öldürmeyi gerektirir” dedi.

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) aşırı sağcı spiker Tucker Carlson, katıldığı bir panelde kendisine Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı röportaj hakkında sorulan soruları yanıtladı.

Panelde Carlson’a Rusya’daki insan hakları ihlallerinin, ifade özgürlüğünün veya suikastlerin neden sormadığı soruldu. Carlson, Rusya’daki insan hakları ihlali ve suikastleri neden gündem etmediğine şöyle yanıt verdi:

“Liderlik bazen insanları öldürmeyi gerektirir.”

İnsanların öldürülmesinin ve insan hakları ihlallerinin her ülkenin liderlerinde görüldüğünü belirten Carlson, “Bütün liderler insanları öldürür, benim liderim de dahil” diye yanıt verdi.

Carlson, birçok Amerikan medyasının bu konuları zaten gündem ettiğini belirterek kendisinin daha farklı sorular sormak için orada olduğunu belirtti.

Ne olmuştu?

Carlson, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile röportaj yaptı. Ukrayna’nın işgalinden NATO’nun genişlemesine kadar birçok soruya yanıt veren Putin, Batılı liderlere mesaj gönderdi ve “Ukrayna’da Rusya’yı yenmek imkânsız” dedi.

Putin, Ukrayna’nın işgalinin başladığı 24 Şubat 2022’den bu yana ilk kez Amerikan bir gazeteciye röportaj verdi. Putin’le yaptığı bu röportaj geçen yıl FOX News’tan kovulan aşırı sağcı Tucker Carlson’ı yeniden ilgi odağı haline getirmişti.

Kaynak: MMFA

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.