Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Açık Oturum (437) | Göksel Göksu, Kemal Can, Sezin Öney ve Vahap Coşkun yorumluyor: Beka söylemi karşısında muhalefet ne yapmalı?

Açık Oturum’un 437. bölümünde Kemal Can, Sezin Öney ve Vahap Coşkun 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi yeniden gündeme gelen beka söyleminin seçmende karşılık bulup bulmadığını konuştu. “Beka söylemi ile iktidar neyi hedefliyor, amaç CHP’yi yalnızlaştırmak ve seçmeni sandıktan uzaklaştırmak mı, genel seçimlerde seçmende karşılık bulan beka söylemi yerel yönetimlerde de aynı etkiyi yapar mı?” sorularına cevap aranan programda katılımcılar muhalefetin bu tutum karşısında nasıl bir tutum sergilemesi gerektiğini de masaya yatırdı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.