Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final heyecanı sona erdi: Fatih Karagümrük, Galatasaray’ı eledi

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final heyecanı sona erdi. Galatasaray, sahasında Fatih Karagümrük’e 2-0 yenilerek kupaya veda etti. Kupada yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Karagümrük, Galatasaray’ı eledi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Rams Park’ın ev sahipliğinde oynanan maçta hakem Arda Kardeşler düdük çaldı.

Galatasaray, sahasında oynadığı karşılaşmada beklentilerin altında kaldı. İyi bir oyun oynayan Fatih Karagümrük, 10. dakikada Maikon’un golüyle öne geçti. Fatih Karagümrük, soyunma odasına önde gitti.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte baskısını artıran Galatasaray, istediği fırsatları buldu. Ancak ev sahibi, skorda dengeyi sağlayamadı.  Dakikalar ilerledikçe Galatasaray savunmasında boşluklar bulan Karagümrük, 82. dakikada müthiş bir golle skoru 2-0’a getirdi. 

Galatasaray, sahasında Fatih Karagümrük’e 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti. Karagümrük, yarı finalde Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak. 

Yarı final eşleşmeleri:

Ankaragücü-Beşiktaş
Karagümrük-Trabzonspor

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.