Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Açık Oturum (440) | Aydın Selcen, Mesut Yeğen ve Cuma Çiçek yorumluyor: 31 Mart seçimine giderken DEM Parti

Sekiz yıllık inzivanın ardından kutlamalarının yapıldığı kürsüye çıkan Leyla Zana ne mesaj verdi, Cezaevindeki Ankara BB adayı Gültan Kışanak’ın mesajının okunduğu meydanda Selahattin Demirtaş’ın mesajının okunmaması ne anlama geliyor, buzluktan çıkarılması talep edilen çözüm sürecinin üzerine inşa edilebileceği sağlam bir temelden söz etmek mümkün mü, seçim öncesi gündeme gelen olası Kandil operasyonu ile iç siyasete ne mesaj veriliyor ve bir yandan iktidara diğer yandan muhalefete yeşil ışık yakan DEM Parti siyaseten nasıl bir strateji izliyor?

Göksel Göksu’nun konukları Medyascope yorumcusu Aydın Selcen, sosyolog Prof. Dr. Mesut Yeğen ve araştırmacı Cuma Çiçek Açık Oturum’un 440. bölümünde 31 Mart seçimlerinde kilit rol oynayacak olan iki partiden biri olan DEM Parti’nin iktidar ve muhalefetle olan ilişkisini konuştu. Diyarbakır’daki Nevroz kutlamalarının ve partiden yükselen çözüm süreci taleplerinin değerlendirildiği programda, seçim sonrası Kandil’e düzenlenecek olası kara harekatı ile DEM Parti’sinin muhalefet ile yürüttüğü Kent Uzlaşısı da değerlendirildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.