Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu’nda AEK ile karşılaştı. Ev sahibi, yenik duruma düştüğü maçta sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılarak müthiş bir zafere imza attı.
Panathinaikos’tan müthiş galibiyet

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu’nda 3. hafta heyecanı devam ediyor. Panathinaikos, sahasında AEK ile kozlarını paylaştı.
Fatih Terim’in Panathinaikos’u, karşılaşmaya çok kötü başladı. Matías Almeyda’nın AEK’sı henüz 5. dakikada öne geçti. Konuk ekip, bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen Damagoj Vida’nın golüyle avantajı kaptı. Ancak Panathinaikos, ilk yarının kalan bölümünde müthiş bir geri dönüşe imza attı. Eski Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas’ın 32. dakikadaki golüyle skorda dengeyi sağlayan ev sahibi, 34. dakikada ise Fotis Ioannidis ile öne geçti.
İkinci yarıda skor üstünlüğünü koruyan Panathinaikos, sahadan 2-1’lik zaferle ayrılmayı başardı. AEK’nın 24 maçlık yenilmezlik serisine son veren Yeşil-Beyazlılar, lider PAOK ile arasındaki puan farkını 4’e indirdi. Panathinaikos, sonraki hafta Aris ile karşı karşıya gelecek.
Panathinaikos, Şampiyonluk Turu’nun ilk 3 haftalık döneminde 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı.
Karşılaşmanın özet görüntüleri:








