Erzincan-İliç’te meydana gelen maden faciasında toprak altında kalan bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Böylece cansız bedenine ulaşılan işçi sayısı beşe yükseldi.
Erzincan-İliç’te 13 Şubat’ta meydana gelen maden faciasında toprak altında kalan bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Böylece toprak altında kalan dokuz işçiden beşinin cansız bedenine ulaşıldı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, X hesabından yaptığı paylaşımda “Erzincan İliç’te yaşanan heyelan sonrası toprak altında kalan işçi kardeşlerimizden birinin daha bedenine ulaştık. Acılı ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Toprak altında kalan tüm işçilerimize ulaşana kadar yoğun çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
- Bütün İliç haberlerimize ulaşmak için: İliç’te Maden Faciası
Erzincan İliç’te yaşanan heyelan sonrası toprak altında kalan işçi kardeşlerimizden birinin daha bedenine ulaştık.
Acılı ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.
Toprak altında kalan tüm işçilerimize ulaşana kadar yoğun çalışmalarımıza devam edeceğiz.— Alparslan Bayraktar (@aBayraktar1) June 4, 2024Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.
Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.
![]()