Editör: Aliye Altınışık
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşmeden önce grup toplantısını yaptı. Siyasette normalleşme gündemine dair sert mesajlar verdi, “Yumuşaması gereken, normalleşmesi gereken muhalefettir” dedi. Bu açıklama ve MHP ile yola devam mesajı, normalleşme bitti mi sorusunu gündeme taşıdı. Birgün Gazetesi Web Koordinatörü Berkant Gültekin değerlendirdi.
Ankara Tren Garı’nda 10 Ekim 2015’te IŞİD’in canlı bombalarıyla 103 kişinin katledilmesine ilişkin davanın karar duruşması bugün Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başladı. Detayları duruşmayı izleyen Berfin Bayır anlattı.
Meclis’te İYİ Parti ve AKP’nin grup toplantılarında liderler açıklama yaptı. Mahir Bağış ve Özgecan Özgenç açıklamalardan satır başlıklarını aktardı.
Senem Görür Yücel Kayda Değer’de sordu konukları cevapladı.