Erdoğan ve DEM Partililer, aynı duruşma listesinde

Diyarbakır Adliyesi’ndeki 24. Asliye Ceza Mahkemesi’nin duruşma listesi, siyaseten dokuz yıldır bir araya gelmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve DEM Partili isimleri aynı listede buluşturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve DEM Partili isimler aynı duruşma listesinde bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve DEM Partili isimler aynı duruşma listesinde bir araya geldi

Siyaseten dokuz yıldır bir araya gelmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve DEM Partili siyasetçilerin aynı duruşma listesinde yer alması dikkat çekti.

Diyarbakır Adliyesi’ndeki 24. Asliye Ceza Mahkemesi’nin 7 Ekim’deki duruşma listesi, siyaseten görüşmeyen isimleri bir araya getirdi.

Genellikle sosyal medyada yapılan hakaret içerikli paylaşımlar ile ilgili davalara bakan 24. Asliye Ceza Mahkemesi’nin dünkü (7 Ekim) duruşma listesinde bir detay dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski başkanı ve eski milletvekili Osman Baydemir ile DEM Parti Mardin Milletvekili Salihe Aydeniz’in müşteki olduğu duruşmalar yapıldı.

Erdoğan, Baydemir ve Aydeniz’e sosyal medyada yapılan hakaretler üzerine açılan davalarda karar çıkmadı. Siyasetin dokuz yıldır bir araya gelmeyen isimlerin aynı listede yer alması dikkat çekti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.