İzmir-Selçuk’ta yangın: 5 çocuk hayatını kaybetti

İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde elektrikli sobadan yangın çıktı. Yangında beş çocuk hayatını kaybetti.

İzmir Selçuk'ta yangın: 5 çocuk hayatını kaybetti
İzmir’de yangın: 5 çocuk hayatını kaybetti

İzmir-Selçuk’a bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde elektrikli sobadan çıkan yangında beş çocuk hayatını kaybetti.

Olay Cumhuriyet Mahallesi Tavşantepe mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre evin kapısı üzerine kitlenen beş kardeş, sobanın devrilmesi sonucu çıkan yangında karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti. 

Yangında can veren kardeşlerin en küçüğünün 1, en büyüğünün ise 5 yaşında olduğu öğrenildi.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu, X hesabından açıklama yaptı. Ceritoğlu, şöyle dedi:

“Bu akşam hepimizi oldukça derinden yaralayan bir olay ile karşı karşıya kaldığımızı belirtmek isteriz. Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bir evde elim bir olay sonucu 5 çocuğumuzun hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hepimizi derinden üzen süreç Efes Selçuk Belediyesi tarafından takip edilmekte, ilçe kaymakamımız ve savcımız olay ile ilgili araştırmalara devam etmektedir.”

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.