İzmir Milletvekili Seda Kâya Ösen, DEVA Partisi’nden istifa etti

İzmir Milletvekili Seda Kâya Ösen, DEVA Partisi’nden istifa ettiğini açıkladı. Ösen açıklamasında “Adaletin su gibi berrak, refahın ise eşit dağıldığı bir Türkiye hedefiyle yoluma devam edeceğimi kamuoyuna saygıyla duyururum” dedi.

İzmir Milletvekili Seda Kâya Ösen, DEVA Partisi'nden istifa etti

İzmir Milletvekili Seda Kâya Ösen, X hesabından yaptığı açıklamada DEVA Partisi’nden istifa ettiğini söyledi.

Ösen açıklamasında “2020 yılında Kurucu İzmir İl Başkanı olarak başladığım, ardından İzmir Milletvekili olarak sürdürdüğüm görevimi; her kademesinde emek verdiğim DEVA Partisi’nden istifa ederek sonlandırıyorum” dedi.

Ösen kararı görüş ayrılıkları nedeniyle aldığını söyledi, “Beni siyasete katılmaya ikna eden Sayın Ali Babacan başta olmak üzere, tüm parti kurucularına teşekkür ederim. En büyük teşekkürüm ise, başta İzmir teşkilatı olmak üzere, broşür dağıtıp sokak sokak gezdiğimiz, birlikte çalıştığımız, siyasi hayatımıza renk ve fikir katan tüm yol arkadaşlarıma. Bu yolda beraber yürüdük, birlikte emek verdik, birlikte başardık” diye yazdı.

Ösen sözlerini şöyle sonlandırdı:

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.

“Adaletin su gibi berrak, refahın ise eşit dağıldığı bir Türkiye hedefiyle yoluma devam edeceğimi kamuoyuna saygıyla duyururum.”