CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin yenisi Sarıyer’de yapılacak.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve partinin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun 23 Mart’ta yolsuzluk suçlaması kapsamında tutuklanmasının ardından “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi düzenliyor.
Seçilmiş CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, 15 Ekim Çarşamba günü saat 19:30’da Sarıyer Merkez Cumhuriyet Meydanı’nda miting yapacaklarını açıkladı:
Neden miting yapılıyor?
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu 23 Mart’ta yolsuzluk suçlamasından tutuklandı.
İmamoğlu’nun gözaltına alındığı 19 Mart’tan itibaren bir hafta boyunca Saraçhane’de toplanan kalabalığa CHP Genel Başkanı Özgür Özel seslendi.
Özel, her çarşamba İstanbul’un bir ilçesinde, her cumartesi de Türkiye’nin bir ilinde “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingleri düzenliyor.








