Adıyaman’da hırsızlık operasyonu: 60 bin TL’lik bakır ve hurda çalan 4 şüpheli tutuklandı

Adıyaman’da bir işyerinden bakır ve hurda malzemelerin çalınmasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında yakalanan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adıyaman'da hırsızlık operasyonu: 60 bin TL'lik bakır ve hurda çalan 4 şüpheli tutuklandı
Adıyaman’da hırsızlık operasyonu: 60 bin TL’lik bakır ve hurda çalan 4 şüpheli tutuklandı

Olay, 10 Mart 2026 tarihinde Adıyaman Merkez İmamağa Mahallesi Eski Samsat Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir işyerinden bakır ve hurda malzemelerin çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.

Polis ekiplerinin titizlikle yürüttüğü inceleme ve araştırmalar sonucunda işyerinden yaklaşık 120 kilogram bakır ile 60 kilogram hurda musluk başlığının çalındığı ve toplam zararın 60 bin TL olduğu belirlendi. Yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen M.G., A.T., Y.G. ve S.T. isimli şüpheliler düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon sırasında hırsızlığa konu olan malzemeler ele geçirilerek işyeri sahibine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.