Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Cuma, Cumartesi, Pazar”: Farklı kültürlerden 5 fotoğrafçı ötekini anlatıyor

İstanbul Taksim’de bulunan Sismanoglio Megaro Kültür Merkezi, beş fotoğrafçının birbirini anlattığı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Alberto Modiano, Berge Arabian, Emine Ülkerim, Mıgırdiç Arzivyan ve Niko Mangini “Cuma, Cumartesi, Pazar” adını verdikleri sergide, inancı, ötekini, sevgi ve saygıyı, anlayışı belgesel fotoğrafların izini sürerek sanatseverlere aktarıyor. Birlikte yaşamayı, sevmeyi, ötekini anlamayı, saygı göstermeyi, ve yeni kültürlere tanıtmayı amaçlayan farklı dinden ve mezhepten beş fotoğrafçı, halklar arasındaki bağın daha da kuvvetlenmesine aracılık ediyor. Yunan Konsolosluğu, SEV Vakfı ve Arge Gümrük Müşavirliği’nin desteği ile gerçekleşecek olan sergi 31 Aralık 2015’e kadar sanatseverlerin beğenisine açık kalacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.