Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CNN, Kaşıkçı cinayetinden sonra onun kıyafetleri ile Başkonsolosluk binasını terkeden kişinin görüntülerini yayınladı

Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın İstanbul’daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’nda öldürülmesinin ardından Suudi Arabistan’dan gelen 15 kişilik ekip içinden Kaşıkçı’nın benzeri olan bir kişinin, maktulün kıyafetleri ile Başkonsolosluk binasından çıkarken çekilen kamera görüntüleri CNN International’da yayınlandı. CNN, haberin kaynağı olarak “Türk yetkilileri” gösterdi.

Dün de Reuters haber ajansına konuşan bir Suudi yetkili daha önce Kaşıkçı cinayetinin detaylarını anlatırken, Kaşıkçı’ya benzerliğiyle dikkati çeken Mustafa Madani’nin cinayetin ardından Cemal Kaşıkçı’nın kıyafetlerini giyerek Konsolosluk binasından çıktığını söylemişti.

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.