Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili son gelişmeler (31 Ekim)

2 Ekim günü evlilik işlemleri için gittiği Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturması için iki gün önce Türkiye’ye gelen Suudi Arabistan Başsavcısı Suud El Muceb dün gece yarısı İstanbul MİT Bölge Başkanlığı’nda görüşmelerde bulundu. Gece 00.20 sıralarında Fatih’teki İstanbul MİT Bölge Başkanlığı’na giden Başsavcı Suud El Muceb, buradan ayrıldıktan sonra tekrar kaldığı otele döndü.

Öte yandan Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, Suudi Arabistan’a, cesedin yerini açıklama çağrısı yaptı. Bachelet soruşturmaya uluslararası uzmanların dahil olması gerektiğini söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.