Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cemal Kaşıkçı cinayeti için Yalova’da bir villada arama yapılıyor

Yalova’nın Termal ilçesine bağlı Samanlı köyündeki bir villada Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin arama çalışması başlatıldı. Villanın Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın arkadaşı olan Suudi bir işadamına ait olduğu, bir aydır evde kimsenin bulunmadığı iddia edildi.

Yalova’da iki katlı villaya gelen polis ve jandarma ekipleri, buradaki çalışmalar sırasında geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yeri incelemenin de aralarında bulunduğu ekipler, dedektörlerin de yardımıyla aramaya villanın içerisinden başladı. Yandaki başka bir villaya da geçilerek burada da arama yapıldı. Drone destekli arama çalışmaları sürüyor.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.