Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Saadet Partisi Ordu İl Başkanı, büyükşehir belediye başkan adaylarının İdris Naim Şahin olduğunu duyurdu

Saadet Partisi (SP) Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının İdris Naim Şahin olduğunu açıkladı.

Temiz, “Adaylarımızı tespit ederken seçmenimizin, halkımızın taleplerini dikkate aldık. Kimliği, kişiliği temiz adaylarla seçmenimizin önüne çıkıyoruz. Bugün itibariyle Ordumuzun büyükşehir belediye başkan adayının şehrimizin sevilen yiğit evladı sayın İdris Naim Şahin olduğunu bilgisini sizlerle büyük bir memnuniyetle paylaşmak istiyorum” dedi.

SP Ordu İl Başkanı Temiz, Şahin ile SP Genel Merkezi arasındaki görüşmelerin dün itibariyle sonuçlandığını ve Şahin’in adaylığı konusunda mutabakat sağlandığını söyledi.

AKP’nin kurucusu ve İçişleri Bakanı’ydı

Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı sırasında genel sekreter yardımcısı olan İdris Naim Şahin, daha sonra Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) kurucuları arasında yer aldı. 2001-2011 yılları arasında AKP Genel Sekreteri olan Şahin, 2002 ve 2007 genel seçimlerinde İstanbul Milletvekili olarak TBMM’ye girdi.

2011 genel seçimlerinde Ordu Milletvekili olan Şahin, seçimden sonra kurulan 61. Hükümette İçişleri Bakanı oldu ancak 2013’teki kabine revizyonu sırasında görevinden alındı. Şahin, 25 Aralık 2013’te de AKP’den istifa etti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.