Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ABD’li oyuncu Luke Perry hayatını kaybetti

1990-2000 yılları arasında yayımlanan ve Türkiye’de Evimiz Hollywood’da olarak tanınan Beverly Hills 90210 adlı diziyle hafızalara kazınan, ABD’li oyuncu Luke Perry, 52 yaşında hayatını kaybetti. Riverdale dizisinin çekimleri için bulunduğu Los Angeles’ta felç geçiren oyuncu, hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.

Perry’nin menajeri Arnold Robinson yazılı açıklamasında, ünlü oyuncuya hastanede bulunduğu sürece tüm dünyadan gönderilen destek mesajları ve dualar için teşekkür ettiğini söyledi. Robinson, Perry hayatını kaybettiğinde yanında çocukları, nişanlısı Wendy, eski eşi, annesi, üvey babası ve kardeşlerinin bulunduğunu belirtti.

McKay karakteriyle tanınsa da, Luke Perry oyunculuk kariyerine birçok televizyon dizisi ve film sığdırdı. Onu, temmuz ayında vizyona girmesi beklenen Quentin Tarantino’nun yeni filmi Once Upon a Time in Hollywood filminde son kez izleyeceğiz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.