Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Arnold Schwarzenegger dünyaevine giren eşcinsel çifti tebrik etti

ABD’li halterci Joey Alexio, geçtiğimiz hafta uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle evlendi. Alexio, geçtiğimiz hafta, Arnold Schwarzenegger tarafından düzenlenen 2019 Arnold Pro Strongman Yarışması’nda birinci gelmişti. Çiftle birlikte çektirdiği fotoğrafı Twitter üzerinden paylaşan Schwarzenegger, paylaşımında “Sanırım bu bir ilk: @arnoldsports Strongman’i kazanmak ve aynı haftanın sonunda evlenmek. Tebrik ediyorum beyler. Sizinle kutlama yapmak benim için onurdu” diye yazdı.

Kearney ise evliliğini Instagram hesabından şöyle duyurdu: “Evet biz bir şey yaptık. Çok fazla insanın haberi yoktu ama @worlds_gayest_strongman ve ben, 17 Mart 2019’da evlendik. Bu adama kocam demek benim için rüyamın gerçek olması. O hep benim ruh ikizim olacak. Bu yeni yolculuğa çiftimle birlikte çıkacağım için çok heyecanlıyım. Kalbim hiç olmadığı kadar sevgiyle dolu”

Alexio ise “en yakın arkadaşıyla evlendiği günü asla unutmayacağını” söyledi.

Kearney, 2014 yılında eşcinsel olduğunu ve halihazırda bir ilişkisi olduğunu açıklamış hayranlarından ve takipçilerinden olumlu mesajlar almıştı.

Terminatör filminin yıldızı ve Eski Kaliforniya Valisi Schwarzenegger, muhafazakar eğilimli Cumhuriyetçi Partili olmasına rağmen geçmişte LGBTİ+ haklarını savunmuştu. 2016’da Xposure’a konuşmuş ve çocukluğunda, vücut geliştirici erkeklere duyduğu takıntılı hayranlık nedeniyle eşcinsel olduğunu düşünen babası tarafından şiddete maruz kaldığını anlatmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.