Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Alanyasporlu futbolcuları taşıyan araç kaza yaptı: Josef Sural hayatını kaybetti

Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu 6 futbolcu yaralanırken, Josef Sural hayatını kaybetti. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu kaza sırasında şoförlerin uyuduğunu iddia etti.

Kazada yaşamını yitiren Çek futbolcu Josef Sural 29 yaşındaydı.

Futbl dünyasını üzüntüye boğan kaza, Antalya-Alanya karayolu üzerinde, şehir girişinde meydana geldi. Yoldan çıkıp devrilen araçta Sural’in yanı sıra Steven Caulker, Papis Cisse, Wellinton Souza, Isaac Sackey, Baiano ve Djalma Campos da bulunuyordu. Sakey’in kolunda çatlak, Welinton Souza’nın ise kafasında şişlik oluştuğu belirtildi. Sural kazanın ardından ameliyata alındı ancak kurtarılamadı.

29 yaşındaki Çek futbolcu Sural evli ve iki çocuk babasıydı.



Alanyasporlu futbolcuları taşıyan minibüs yoldan çıkıp devrildi.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Kayseri maçından sonra önümüzdeki hafta maçımızın pazartesi günü olması nedeniyle maçtan önce futbolcularımıza ve teknik heyete iki gün izin verilmişti. Yedi futbolcumuz özel araç kiralamışlar. Alanya’dan giden özel araçtı. Onunla dönerken şehrin hemen girişinde, maalesef araçta iki şoför olmasına rağmen ikisinin de uyuması sonucu kaza meydana geldi” diye konuştu.

Kazanın ardından diğer Süper Lig kulüpleri de başsağlığı mesajları yayınladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.