Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gazeteci Murat Yetkin blogunda Kılıçdaroğlu ile görüşmesini yazdı: “Tek adam yönetimi ilk kez sandıkta yenildi”

Murat Yetkin blogunda dün CHP’nin grup toplantısı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi yazdı:

“Koltuğunda doğrularak ‘Tek adam yönetimi ilk kez sandıkta yenildi’ diye söze girdi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu. HaberTürk’ten Muharrem Sarıkaya ile birlikte Meclis’teki Grup Başkanlık odasında, 20 Mayıs’taki gruba hitabının hemen ardından konuşuyorduk; “Dünya siyasi tarihinde bir örneği daha yok, tarih yazıyoruz.”
Kılıçdaroğlu’na göre, 31 Mart’ta CHP adaylarının beş büyük şehir belediyesini alması, dünya siyasi tarihinde ilk defa bir “tek adam” rejiminin sandık yoluyla yenilmesi anlamını taşıyordu; “tek adam yönetimi” derken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kastediyordu. ‘Hiç tahmin edemediği yer İstanbul’du’ diye devam etti.”

Murat Yetkin’in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.