Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ekrem İmamoğlu Zeytinburnu Mithatpaşa’da semt pazarını ziyaret etti

Ekrem İmamoğlu sokakta vatandaşlarla bir arada olmaya devam ediyor. Zeytinburnu Mithatpaşa’daki çarşamba pazarını ziyaret ederek programına başlayan İmamoğlu, pazardaki seçmenle temaslarda bulundu. 31 Mart Yerel Seçimlerinde AKP’nin yüzde 49, CHP’nin yüzde 47 oy aldığı mahallede, İmamoğlu’na ilgi büyüktü.

Her yaştan insanın sevgi gösterisiyle karşılaşan İmamoğlu, sloganlar ve destek sözcükleriyle pazarı gezdi. Küçük bir çocuğun kulağına söylediklerinden sonra gözleri dolan İmamoğlu “Neden gözleriniz doldu?” sorusuna “Duygusal biriyim, duyduklarım karşısında gözüme bir şey kaçmış olabilir benim de” diyerek cevap verdi. Hakkında sosyal medyada yayınlanan videolar hakkında da konuşan İmamoğlu, “Hakkımda kirli bilgi aktaran kurumlar olduğunu biliyorum. Masum insanların etkilenmemesini istiyorum, çabam bu yönde. O genç kardeşime de bunu yapmaya çalıştım ama dinlemedi” dedi.

Kendisine sarılan ve fotoğraf çektirmek isteyen kişiler tarafından sık sık durdurulan İmamoğlu, pazar ziyaretinin ardından diğer programına geçmek üzere Mithatpaşa’dan ayrıldı.


Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.