Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bayramda İmamoğlu Karadeniz’de, Yıldırım İstanbul’da

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım, İstanbul seçimlerine 20 gün kala, 4 – 6 Haziran günleri arasındaki Ramazan Bayramı tatilinde de sahada olacak.

İmamoğlu Karadeniz’de, Yıldırım İstanbul’da

Ekrem İmamoğlu bayram tatili boyunca üç Karadeniz kentini gezecek. Bayramın birinci günü memleketi Trabzon’a gidecek olan İmamoğlu burada aile ziyareti gerçekleştirecek. Bayramın ikinci günü Trabzon Atatürk Meydanı’nda hemşerileriyle saat 12.00’de bir araya gelecek olan İmamoğlu, daha sonra saat 16.00’daki halk buluşması için Giresun’a geçecek. İmamoğlu Karadeniz turunu, Ordu’da noktalayacak.

Binali Yıldırım ise bayram tatilini İstanbul’da geçirecek. Bayram boyunca vatandaşlarla bir araya gelecek ve çeşitli etkinliklere katılacak.

Liderlerin bayramlaşma programları

Anadolu Ajansı’na göre, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayramı ailesiyle birlikte İstanbul’da geçirecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Ankara’da olacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bayramı İstanbul’da geçirecek. Kılıçdaroğlu’nun bayram süresince çeşitli bayramlaşma etkinlerine ve halk buluşmalarına katılması bekleniyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bayramın ilk günü aile büyüklerinin mezarını ziyaret etmek için İstanbul’dan İzmit’e geçecek. Bayramın ikinci günü İYİ Parti Genel Merkezi’ndeki bayramlaşma programına katılacak olan Akşener, üçüncü gün ise İstanbul İl Başkanlığı’ndaki bayramlaşma programına katılacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.